Privatliv

Introduksjon

Dream Pharmacy 24/7 Enterprises Ltd vi er forpliktet til å beskytte og bevare personvernet til våre besøkende. Disse 'nøkkelpunktene' oppsummerer noen av de viktigere bestemmelsene i vår personvernpolicy. Vi anbefaler også at du leser hele personvernregelen.

Informasjon vi samler inn

  • Når du besøker nettstedet vårt, samler og lagrer vi automatisk IP-adressen din.
  • Der du melder frivillig denne informasjonen (dvs. ved å fylle ut et online skjema for å bruke tjenestene våre), lagrer vi også navn, leveringsadresse, e-postadresse, fødselsdato, telefonnummer, fastlegeadresse, pasientnotater, konsultasjonsnotater, betalingsjournaler og detaljer om medisinene du har bestilt.

Bruk av informasjonen din

Vi bruker dine data:

  • Å tilby våre tjenester til deg (nemlig legekonsultasjoner for reseptbelagte medisiner) og for å overholde forskriftskrav.
  • For å sende deg informasjon om våre varer og tjenester, eller de fra andre selskaper i vår gruppe, men bare hvis du gir oss tillatelse til det.

Vi deler dine data:

  • Med andre tredjeparter der dette er nødvendig for å levere tjenestene.
  • Med andre forretningsenheter innen Dream Pharmacy 24/7 Enterprises Ltd-gruppen.
  • Med andre tredjeparter for å sende deg informasjon om deres varer og tjenester, men bare hvis du gir oss tillatelse til det.

Pasientfortrolighet

Noe av informasjonen vi samler inn er medisinske data. Denne informasjonen blir alltid behandlet konfidensielt. Vi vil aldri avsløre medisinske data med mindre det er lovpålagt eller tillatt å gjøre det. Det vil ikke bli brukt av oss til markedsføringsformål med mindre du gir oss din uttrykkelige tillatelse.


Personvernregler - Detaljer

Introduksjon

Dream Pharmacy 24/7 Enterprises Ltd (registrert nummer 8805262) ​​vet at du bryr deg om hvordan informasjon om deg (“Dine data”) blir brukt og delt, og vi setter pris på din tillit til oss for å gjøre det nøye og fornuftig. Vi respekterer personvernet ditt og er forpliktet til å beskytte dine data.

Hos Dream Pharmacy 24/7 Enterprises Ltd er vi forpliktet til å beskytte og bevare personvernet til våre kunder og besøkende på nettstedet.

Denne personvernpolicyen (“Policy”) utgjør en del av våre vilkår og betingelser for nettstedet (“Terms of Website”), som beskrevet her. Denne policyen forklarer hva som skjer med personlig informasjon du gir oss, eller som vi samler inn fra deg mens du besøker nettstedet vårt.

Vi oppdaterer denne personvern fra tid til annen, så du trenger gjennom denne politikken regelmessig.

Viktig informasjon om hvem vi er

Dream Pharmacy 24/7 Enterprises Ltd er en behandlingsansvarlig og ansvarlig for alle personlige data de mottar og har. Vi har utnevnt en databeskyttelsesleder (“DPL”) som er ansvarlig for å overvåke spørsmål i forhold til denne policyen. Hvis du har spørsmål om denne policyen, inkludert forespørsler om å utøve dine juridiske rettigheter, kan du kontakte DPL ved å bruke detaljene nedenfor:

Fullstendig navn på juridisk enhet:

Dream Pharmacy 24/7 Enterprises Ltd.

Navn eller tittel på DPL:

Naureen Walji

Epostadresse:

Postadresse:

6619 Forest Hill Dr # 20, Forest Hill, TX 76140, USA

Telefonnummer:

(714) 886-9690

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller klager om bruken av dine data av oss, vennligst oppgi dem med DPL. Hvis dette ikke løser problemet til din tilfredshet, eller hvis du foretrekker å ta opp problemet med noen andre, kan du snakke med Dwayne D'Souza som vil behandle klagen din.

Du har rett til når som helst å klage til Opplysningskommisjonens kontor (“ ICO“), Den britiske tilsynsmyndigheten for datasikkerhetsspørsmål. Vi vil imidlertid sette pris på sjansen til å håndtere bekymringene dine før du henvender deg til ICO, så kontakt oss i første omgang.

Endringer i policyen og din plikt til å informere oss om endringene

Denne versjonen ble sist oppdatert mai 2018.

Det er viktig at personopplysningene vi har om deg, er nøyaktige og aktuelle. Hold oss ​​informert om dine data endres i løpet av ditt forhold til oss.

Informasjon vi innhenter

Hvis du registrerer deg hos oss, samler vi inn personopplysninger eller personlig informasjon fra deg. Personopplysninger eller personlig informasjon betyr all informasjon om en person som personen kan identifiseres fra. Det inkluderer ikke data der en persons identitet er fjernet (anonyme data).

Vi kan samle inn, bruke, lagre og overføre forskjellige typer data om deg som vi har kategorisert som følger:

  • Identitetsdata inkluderer fornavn, etternavn, fødselsdato og kjønn.
  • Kontaktdata inkluderer leveringsadresse e-postadresse og telefonnummer.
  • Økonomiske data inkluderer bankkonto, betalingsregister og betalingskortdetaljer.
  • Medisinske data inkluderer pasientjournaler, fastlegeopplysninger, pasientnotater, konsultasjonsnotater og detaljer om medisiner du har bestilt og ordrehistorikk. Denne kategorien av data utgjør sensitive personopplysninger for formålene om databeskyttelseslovgivning. Dette vil bare bli samlet inn der du uttrykkelig har gitt ditt samtykke til å gi oss disse dataene gjennom alle online skjemaer og medisinske spørreskjemaer du fyller ut og sender til oss, telefonsamtaler og sikker melding med oss, samt gjennom fotovurderinger.
  • Markedsføring og kommunikasjonsdata inkluderer dine preferanser når du mottar markedsføring fra oss og våre tredjeparter og dine kommunikasjonspreferanser.

Vi samler og bruker også Samlede data for eksempel statistiske eller demografiske data for interne formål. Aggregerte data kan være avledet fra dine data, men er ikke personopplysninger, da de ikke direkte eller indirekte avslører din identitet. Vi kan for eksempel samle informasjon om hvordan du bruker nettstedet og tjenestene våre for å beregne prosentandelen brukere som får tilgang til en spesifikk nettstedfunksjon, men denne er anonymisert. Imidlertid, hvis vi kombinerer eller kobler aggregerte data med dine data slik at de direkte eller indirekte kan identifisere deg, behandler vi de kombinerte dataene som personopplysninger som vil bli brukt i samsvar med denne policyen.

Hvordan blir dataene dine samlet inn?

Vi bruker forskjellige metoder for å samle inn data fra og om deg, inkludert gjennom:

Automatiserte teknologier eller interaksjoner Hvis du samhandler med nettstedet vårt, kan det hende vi automatisk samler inn data om utstyret ditt, surfeaksjoner og mønstre. Når du besøker nettstedet vårt, samler vi automatisk inn informasjon om din bruk av nettstedet vårt, inkludert detaljer om besøkene dine, for eksempel sider som er vist og ressursene du får tilgang til. Slik informasjon kan omfatte Aggregated Data, trafikkdata, posisjonsdata og andre kommunikasjonsdata. For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker, vennligst se vår Regler cookie.

Direkte interaksjoner Du kan gi oss dine identitets-, kontakt-, medisinske og økonomiske data ved å fylle ut skjemaer, eller ved å svare med oss ​​via post, telefon, e-post eller på annen måte. Dette inkluderer personopplysningene du oppgir når du:

  • foreta en online forespørsel;
  • utfylling av skjemaer og medisinske spørreskjemaer på vår hjemmeside. Dette inkluderer informasjon gitt ved registrering for å bruke nettstedet vårt, abonnere på tjenesten vår, konsultasjoner for behandlinger, legge ut materiale eller be om ytterligere tjenester;
  • foreta en online betaling;
  • abonnere på våre tjenester eller publikasjoner;
  • be om markedsføringsmateriell som skal sendes til deg;
  • gi oss tilbakemeldinger.

Konfidensialitet

Dine medisinske data har behandlet konfidensialitet, noe som betyr at ingen av våre ansatte kan få tilgang til dem med mindre de er helsepersonell (eller skylder en lignende taushetsplikt). Vi vil aldri avsløre medisinske data uten ditt samtykke, med mindre det er lovpålagt eller tillatt å gjøre det.

Dine medisinske data vil ikke bli brukt av oss til å sende deg informasjon om våre produkter og tjenester (dvs. i markedsføringsøyemed) med mindre du gir oss ditt uttrykkelige samtykke til å bruke dine medisinske data på denne måten.

Bruk av cookies

Du kan stille inn nettleseren din til å nekte alle eller noen nettleserkaker, eller til å varsle deg når nettsteder setter eller får tilgang til informasjonskapsler. Hvis du deaktiverer eller nekter informasjonskapsler, må du være oppmerksom på at noen deler av dette nettstedet kan bli utilgjengelige eller ikke fungerer som de skal. For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker, vennligst se vår policy for informasjonskapsler.

Bruk av din informasjon

Vi bruker bare informasjonen som vi samler inn fra deg på følgende måte:

  • For å gjøre det mulig for oss å tilby helsetjenestene våre til deg
  • For å gjøre oss i stand til å oppfylle myndighetskrav
  • Å kommunisere med deg i tilfelle det er spørsmål eller problem med bestillingen din
  • For å informere deg om endringer på vår hjemmeside, tjenester eller varer og produkter
  • For journalføringsformål
  • For å spore og analysere aktivitet på vår hjemmeside

Markedsføringsformål

Vi vil bare kontakte deg for markedsføringsformål der du har gitt oss ditt uttrykkelige samtykke til å kontakte deg for dette formålet. Når du har gitt oss din tillatelse til å kontakte deg for markedsføringsformål, kan vi bruke dataene dine til ett eller flere av følgende:

  • Å gi informasjon til deg at du ber om fra oss vedrørende våre produkter eller tjenester.
  • Å gi deg informasjon angående andre produkter som kan være av interesse for deg.
  • For å tillate utvalgte tredjeparter å bruke dine data for å gjøre dem i stand til å gi deg informasjon angående urelaterte varer og tjenester, som vi tror kan interessere deg.

Du kan ombestemme deg og trekke tilbake tillatelsen til at vi kan kontakte deg for markedsføringsformål når som helst ved å sende oss en e-post til [e-postbeskyttet]

. Dette vil ikke påvirke din bruk av våre tjenester.

Bruk av dine medisinske data til markedsføringsformål

Der du har gitt oss din uttrykkelige tillatelse på forhånd (separat for å tillate oss å sende deg mer generelt markedsføringsmateriell), kan vi også bruke dine medisinske data for å sende deg spesialistinformasjon om våre produkter og tjenester. Hvis en kunde for eksempel fortalte oss at de lider av astma og ba oss sende dem markedsføringsmateriell om astma-relaterte varer og tjenester, kan vi gjøre det. Denne informasjonen vil aldri bli delt med tredjepart slik at de kan sende deg informasjon angående deres varer og tjenester.

Du kan ombestemme deg og trekke tilbake tillatelsen til at vi kan bruke dine medisinske data til markedsføringsformål når som helst ved å sende oss en e-post til [e-postbeskyttet]

. Dette vil ikke påvirke din bruk av våre tjenester.

Endring av formål

Vi vil bare bruke dine data til de formålene vi samlet inn dem med mindre vi med rimelighet vurderer at vi trenger å bruke dem av en annen grunn, og at grunnen er kompatibel med det opprinnelige formålet. Hvis du ønsker å få en forklaring på hvordan behandlingen for det nye formålet er forenlig med det opprinnelige formålet, kan du sende en e-post [e-postbeskyttet]. Skulle vi trenge å bruke dine data til et ikke-relatert formål, vil vi varsle deg og vi vil forklare det juridiske grunnlaget som gjør at vi kan gjøre det.

Vær oppmerksom på at vi kan behandle dine data uten din viten eller samtykke, i samsvar med reglene ovenfor, der dette er påkrevd eller tillatt i lov.

Lagring av dine personlige data

Vi har iverksatt passende sikkerhetstiltak for å forhindre at dine data blir mistet, brukt eller tilgang på en uautorisert måte, endret eller avslørt ved et uhell. I tillegg begrenser vi tilgangen til dine data til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter som har et forretningsbehov. De vil bare behandle dine data på våre instruksjoner, og de er underlagt taushetsplikt.

Vi har satt i gang prosedyrer for å håndtere eventuelle mistenkte personopplysninger, og vil varsle deg og enhver gjeldende regulator for brudd der vi er lovlig pålagt å gjøre det.

Vær oppmerksom på at det ikke er helt sikkert å sende informasjon via internett, og av og til kan slik informasjon bli avlyttet. Vi kan ikke garantere sikkerheten for personlig informasjon som du velger å sende oss elektronisk, og å sende slik informasjon er helt på egen risiko.

oppbevaring av data

Vi vil bare beholde dine data så lenge som nødvendig for å oppfylle de formålene vi samlet inn for dem, inkludert for å oppfylle eventuelle juridiske, regnskapsmessige eller rapporteringskrav.

For å bestemme riktig oppbevaringsperiode for dine data, vurderer vi mengden, arten og følsomheten til personopplysningene, den potensielle risikoen for skade som følge av uautorisert bruk eller avsløring av dine data, formålene vi behandler dine data for og om vi kan oppnå disse formålene på andre måter, og gjeldende juridiske krav.

Under levering av våre tjenester til deg, vil vi beholde dine data for å levere våre varer eller tjenester til deg.

Vi er lovpålagt å beholde bestemte kategorier av dine data i visse perioder etter at vi slutter å levere våre varer eller tjenester til deg. Vi er registrert i General Pharmaceutical Council med registreringsnummer 9010254. Vi er derfor pålagt å lagre alle medisinske data, identitetsdata og kontaktdata som er sendt til oss for å overholde våre juridiske forpliktelser.

Vær oppmerksom på at vi kan oppbevare dine data lenger enn i de angitte perioder hvis det er nødvendig. Dette vil imidlertid bli vurdert fra sak til sak. Hvis vi finner ut at det er nødvendig å oppbevare dine data lenger enn i periodene nevnt ovenfor, vil vi bekrefte dette skriftlig når vi er ferdig med å levere våre varer og tjenester til deg og forklare hvorfor det er nødvendig.

Å avsløre dataene dine

Som angitt ovenfor, kan vi røpe dine data til tredjepart, i samsvar med denne policyen, under følgende omstendigheter:

Vi kan dele dine identitets-, kontakt- og økonomiske data med våre eksterne tredjeparter (som beskrevet nedenfor) for å gjøre det mulig for oss å tilby våre tjenester (for eksempel kan vi oppgi postadressen din til en kurer eller vi kan dele ditt navn, adresse, og alder med en tredjeparts tjenesteleverandør for å bekrefte din alder og identitet). De eksterne tredjepartene vi jobber med inkluderer:

Navn Formål
Stripe Inc. For å behandle din online betaling.
Feefo og Trustpilot For å hjelpe deg med gjennomgangskoblingen vår og sende deg meldinger, for eksempel e-postmeldinger som inneholder fakturaer eller varsler om betalinger.
Freshdesk Å svare og svare direkte på henvendelsene dine.
Hotjar For å overvåke og identifisere bruksanvisninger på nettstedet.
Live chat og Facebook Messenger For å tillate deg å samhandle med tredjeparts live chat-plattformer direkte fra sidene på nettstedet vårt, for å kontakte og bli kontaktet av vår støttetjeneste. Denne informasjonen er anonymisert, så du kan ikke identifiseres.
Undersøkelsen Monkey Vi sender anonyme undersøkelser om din medisinske behandling ved hjelp av SurveyMonkey for klinisk styring. Denne typen tjenester lar deg samhandle med tredjeparts online undersøkelsesplattformer direkte fra sidene på nettstedet vårt.
Amazon SES e-postservere Vi sender e-post til deg hvis du har samtykket til å motta markedsføringsmateriell. Vi sender e-post ved hjelp av Amazon SES e-postservere. E-postmeldinger tilpasses ved hjelp av ordrehistorikken din.
MailChimp Hvis du registrerer deg med vår adresseliste eller registrerer deg for nyhetsbrevet vårt, blir e-postadressen din lagt til vår kontaktliste for markedsføring gjennom MailChimp.
Yay.com Vi tar opp telefonsamtaler for overvåking og opplæringsformål, som oppbevares i en måned. Dette brukes av pasienten og Dream Pharmacy 24/7 Enterprises Ltd i tilfelle en tvist og for å administrere og regulere ytelsen til våre ansatte.

Vi kan dele dine identitets-, kontakt-, økonomiske og medisinske data med fastlegen din eller andre tredjepart, der du har gitt ditt uttrykkelige samtykke til at vi kan dele dine data med dem. Vær oppmerksom på at vi aldri vil dele dine medisinske data uten ditt uttrykkelige samtykke.

Vi kan dele markedsførings- og kommunikasjonsdata der du har gitt ditt uttrykkelige samtykke til at vi kan dele slikt med tredjeparter i markedsføringsøyemed.

Vi kan også dele dine data:

  • med våre interne tredjeparter inkludert forretningsenhetene innen Dream Pharmacy 24/7 Enterprises Ltd.
  • Group (som inkluderer Dermatica Ltd og Beauty Bear Ltd).
  • hvor vi er lovlig pålagt eller tillatt ved lov å avsløre dine data, for eksempel med nasjonale helsetjenesteleverandører eller regulerende organer.
  • I tilfelle et joint venture, samarbeid, finansiering, salg, fusjon eller omorganisering av selskapet. Hvis det skjer en endring i vår virksomhet, kan de nye eierne bruke dataene dine på samme måte som beskrevet i denne policyen.
  • For å ytterligere beskytte mot svindel og redusere risikoen for svindel (for eksempel å overholde forskrifter mot hvitvasking av penger).

Internasjonale overføringer

I tillegg til avsløringene beskrevet i “Å avsløre dataene” ovenfor, er noen av våre tredjeparter basert utenfor Den europeiske union, så behandlingen av dine data vil innebære en overføring av data utenfor EU. Hver gang vi overfører dine data fra EU, sørger vi for at en tilsvarende grad av beskyttelse gis ved å sikre at minst en av følgende sikkerhetstiltak blir implementert:

  • Vi vil bare overføre dine data til land som har blitt ansett for å gi et tilstrekkelig vern av personopplysninger av EU-kommisjonen.
  • Når vi bruker bestemte tjenesteleverandører, kan vi bruke spesifikke kontrakter godkjent av EU-kommisjonen, som gir personopplysninger samme beskyttelse som det har i Europa.
  • Der vi bruker tilbydere med base i USA, kan vi overføre data til dem hvis de er en del av EU og USAs Privacy Shield Framework som krever at de gir lignende beskyttelse til personopplysninger som deles mellom Europa og USA.

Vennligst email [e-postbeskyttet]

hvis du vil ha mer informasjon om den spesifikke mekanismen som brukes av oss når du overfører dine data utenfor EU.

Tredjeparts Lenker

Noen ganger inkluderer vi lenker til tredjeparts nettsteder, plugins og applikasjoner på dette nettstedet. Ved å klikke på disse koblingene eller aktivere disse tilkoblingene kan tredjeparter samle eller dele data om deg. Vi kontrollerer ikke disse tredjepartsnettstedene og er ikke ansvarlige for deres personvernerklæringer og / eller retningslinjer. Når du forlater nettstedet vårt, oppfordrer vi deg til å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Dine juridiske rettigheter

Under visse omstendigheter har du følgende rettigheter i henhold til databeskyttelseslover i forhold til dine data. Du har rett til:

Be om tilgang til dine data (vanligvis kjent som en "forespørsel om tilgang til data"). Dette gjør det mulig for deg å motta en kopi av dine data som vi har om deg, og å sjekke at vi lovlig behandler dem.

Be om rettelse av personopplysningene som vi har om deg. Dette lar deg korrigere eventuelle ufullstendige eller unøyaktige data vi har om deg, selv om vi kanskje må bekrefte nøyaktigheten av de nye dataene du gir oss.

Be om sletting av dataene dine. Dette lar deg be oss om å slette eller fjerne dataene dine der det ikke er noen god grunn til at vi fortsetter å behandle dem. Du har også rett til å be oss om å slette eller fjerne dine data der du har utnyttet din rett til å innvende deg mot behandling (se nedenfor), der vi kan ha behandlet dine data ulovlig eller der vi er pålagt å slette dine data for å overholde lokal lov. Vær imidlertid oppmerksom på at vi ikke alltid kan være i stand til å etterkomme forespørselen din om sletting av spesifikke juridiske grunner som vil bli varslet til deg, hvis aktuelt, på tidspunktet for forespørselen.

Objekt mot behandlingen av dine data der vi er avhengige av en legitim interesse (eller interesser fra en tredjepart) og det er noe med din situasjon som gjør at du ønsker å innvende deg mot behandling på dette grunnlag, fordi du føler det påvirker dine grunnleggende rettigheter og friheter. Du har også rett til å innvende der vi behandler dine data for direkte markedsføringsformål. I noen tilfeller kan vi demonstrere at vi har overbevisende legitime grunner til å behandle dine data som tilsidesetter dine rettigheter og friheter.

Be om begrensning i behandlingen av dine data. Dette lar deg be oss om å stanse behandlingen av dataene dine i følgende scenarier:

  • hvis du vil at vi skal fastslå dataenes nøyaktighet;
  • der vår bruk av dine data er ulovlig, men du ikke vil at vi skal slette dem;
  • der du trenger at vi skal oppbevare dine data, selv om vi ikke lenger krever det slik du trenger det for å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav; eller
  • du har innvendt mot vår bruk av dine data, men vi må bekrefte om vi har overordnede legitime og / eller juridiske grunner til å bruke dem.

Be om overføring av dataene dine til deg eller til en tredjepart. Vi vil gi deg, eller en tredjepart du har valgt, dine data i et strukturert, ofte brukt, maskinlesbart format. Merk at denne rettigheten bare gjelder automatisert informasjon som du opprinnelig ga samtykke til at vi kunne bruke eller der vi brukte informasjonen til å utføre en kontrakt med deg.

Trekk tilbake samtykke når som helst der vi er avhengige av samtykke til å behandle dine data. Dette vil imidlertid ikke påvirke lovligheten av noen behandling som blir utført før du trekker tilbake ditt samtykke. Hvis du trekker tilbake samtykket ditt, kan det hende at vi ikke kan tilby visse produkter eller tjenester til deg. Vi vil gi deg beskjed hvis dette er tilfelle på det tidspunktet du trekker tilbake samtykket ditt. Vær oppmerksom på at vi ikke kan være i stand til å etterkomme denne forespørselen der vi har en juridisk forpliktelse til å oppbevare dine data.

Hvis du ønsker å utøve noen av de rettighetene som er beskrevet ovenfor, kan du sende en e-post [e-postbeskyttet]

eller telefon 0208 123 0508 og be om å snakke med DPL.

Forespørsel om datatilgang

Du vil ikke måtte betale et gebyr for å få tilgang til dine data (eller for å utøve noen av de andre rettighetene som er angitt ovenfor). Imidlertid kan vi kreve et rimelig gebyr hvis forespørselen din er åpenbart ubegrunnet, repeterende eller overdreven. Alternativt kan vi nekte å imøtekomme forespørselen din under disse omstendighetene.

Hva vi måtte trenge fra deg

Vi må kanskje be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din og sikre din rett til å få tilgang til dine data (eller til å utøve noen av dine andre rettigheter). Dette er et sikkerhetstiltak for å sikre at personopplysninger ikke blir avslørt til noen personer som ikke har rett til å motta dem. Vi kan også kontakte deg for å be deg om ytterligere informasjon i forhold til din forespørsel om å fremskynde vårt svar.

Tidsfrist for å svare

Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler innen en måned. Noen ganger kan det ta oss lenger enn en måned hvis forespørselen din er spesielt sammensatt eller du har kommet med flere forespørsler. I dette tilfellet vil vi varsle deg og holde deg oppdatert.

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss om spørsmål relatert til denne policyen på

.

en English
X
feil: Varsling: Innholdet er beskyttet !!